Bell Schedules » Third Grade

Third Grade

Third Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:05 AM 9:35 AM 90 min
AMP/Enrighment 9:35 AM 10:25 AM 50 min
Block 2 10:30 AM 12:00 PM 90 min
Lunch 12:05 PM 12:45 PM 40 min
Recess 12:50 PM 1:20 PM 30 min
WIN (What I Need) Time 1:25 PM 1:55 PM 30 min
Writing/Social Studies/Science 1:55 PM 2:45 PM 50 min