Bell Schedules » Fourth Grade

Fourth Grade

Fourth Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:05 AM 9:35 AM 90 min
Block 2 9:40 AM 10:30 AM 50 min
AMP/Enrichment 10:30 AM 11:20 AM 50 min
Block 2 11:20 AM 11:50 AM 30 min
Lunch 11:55 AM 12:35 PM 40 min
Block 3 12:40 PM 2:10 PM 90 min
Recess 2:15 PM 2:45 PM 30 min