Bell Schedules » Fifth Grade

Fifth Grade

Fifth Grade
Description / Period Start Time End Time Length
Block 1 8:00 AM 8:40 AM 40 min
AMP/Enrichment 8:40 AM 9:30 AM 50 min
Block 1 9:30 AM 9:55 AM 25 min
Block 2 9:55 AM 11:00 AM 65 min
Lunch 11:05 AM 11:45 AM 40 min
Recess 11:55 AM 12:25 PM 30 min
Block 3 12:30 PM 1:35 PM 65 min
Block 4 1:35 PM 2:45 PM 70 min